Jeśli macie ochotę na zjedzenie pysznego posiłku w eleganckim otoczeniu w Ślęzie, dobrym wyborem będzie Restauracja w Zamku Topacz. W lokalu obowiązuje dress code business smart. Restauracja kieruje swoją ofertę do wymagających klientów, którzy potrafią docenić wyrafinowaną kuchnię bazującą na składnikach najwyższej jakości.
Wszystkie potrawy zamawiane przez gości przygotowywane są w otwartej kuchni. Do ich przyprawiania wykorzystywane są przyprawy z ogrodu znajdującego się w bezpośrednim pobliżu zamku. Karta Restauracji w Zamku Topacz zawiera menu degustacyjne. Menu degustacyjne w lokalu przygotowuje się po zadaniu gościowi trzech pytań. To wystarczy, aby zaproponować mu dania, które powinny go zachwycić kulinarnie.
Szefem kuchni jest Rafał Borys. To kucharz z wieloletnim doświadczeniem, który ma za sobą karierę w angielskiej restauracji Gordona Ramsaya. To szef kuchni, który nie spoczywa na laurach, szukając stale nowych kulinarnych inspiracji. Nic zatem dziwnego w tym, że goście Restauracji w Zamku Topacz są zazwyczaj pozytywnie zaskoczeni niezwykłymi doznaniami smakowymi.
Najnowsze komentarze